Slovenski gledališki založniki na Sejmu na zraku

Lokacija: Vrt Društva slovenskih pisateljev, Tomšičeva ulica 12, Ljubljana
Termin: 16. 06. 2023 – 18. 06. 2023
Čas: vsak dan med 10. in 20. uro

Priljubljeni Sejem na zraku bo znova potekal v okviru Slovenskih dnevov knjige na vrtu Društva slovenskih pisateljev, kjer bomo razprostrli stojnice in mize, obložene z najboljšim in najnovejšim iz ponudbe slovenskih založnikov in založnic. Po sejemskih cenah, za dolga in dobra poletna branja!

Za Sejem na zraku smo tudi Slovenski gledališki založniki za vas ponovno pripravili poseben izbor knjig in knjižne novosti po ugodnih cenah.

Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Emanat, Festival Borštnikovo srečanje, Knjižnica MGL in Zavod Maska se na Sejmu na zraku predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki.

Knjižna ponudba SLOGI >>

Več o 28. Slovenskih dnevih knjige >>

Organizator Sejma na zraku: Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature. Partner: DSP (Slovenski dnevi knjige).

Prisrčno vabljeni!