Slovenski gledališki založniki na 4. Sejmu na zraku

Lokacija: vrt Društva slovenskih pisateljev, Tomšičeva ulica 12, Ljubljana
Termin: 18. 06. 2021 – 20. 06. 2021
Čas: 10.00–20.00

Priljubljeni Sejem na zraku se vrača na prizorišče zelenega vrta Društva slovenskih pisateljev, kjer bo 3 dni 50 založnikov in založnic ponujalo najboljše in najbolj sveže knjižne izdaje. S sejemskimi popusti in spremljevalnim programom, ki poteka v okviru Slovenskih dnevov knjige.

Za Sejem na zraku smo tudi Slovenski gledališki založniki za vas ponovno pripravili poseben izbor knjig, med njimi tudi knjižne novosti, s sejemskimi popusti.

Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Emanat, Festival Borštnikovo srečanje, Knjižnica MGL in Zavod Maska se na Sejmu na zraku predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki.

Knjižna ponudba SLOGI >>

 

Več o Sejmu na zraku >>

Sejem na zraku bo poleg Ljubljane med 15. in 19. junijem tudi v Kopru, Celju in Novem mestu.

Produkcija: Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature, DSP in Slovenski dnevi knjige

Lepo vabljeni!