Kulturni bazar 2021

Lokacija: Cankarjev dom, Prešernova cesta 10, Ljubljana
Termin: 29. 06. 2021

V torek, 29. junija 2021, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že trinajsti Kulturni bazar, nacionalno strokovno usposabljanje za strokovne delavce v vzgoji, izobraževanju in kulturi.

Program največjega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje, Kulturni bazar 2021, letos vključuje več kot štirideset dogodkov: predstave, filmske projekcije, predstavitve, predavanja, okrogle mize, delavnice, vodstva po razstavi, … osrednja tema letošnjega dogodka pa je Umetnost-znanost-tehnologija-izobraževanje: misliti prihodnost danes. Posebno pozornost pa dogodek namenja tudi 30. obletnici osamosvojitve Republike Slovenije.

Na gledališkem področju smo za vas med drugim pripravili naslednje izobraževalne dogodke:
• 10.30–12.40 Viktorija 2.0., predstava z delavnico
• 14.00–15.00 Gledališki treking, predstavitev nove aplikacije
• 16.00–17.00 ePrešeren, predstavitvena delavnica
• 18.00–19.30 MEMEMEME, sklepna prireditev Kulturnega bazarja 2021, plesna predstava

Več o posameznih delavnicah in dogodkih Kulturnega bazarja si lahko preberete v programu strokovnega usposabljanja.

Prijavite se lahko najkasneje do 22. junija 2021 z e-prijavnico. Število mest na izobraževanjih je omejeno, zato ne čakajte predolgo.

Udeležba je za vse obiskovalce brezplačna!

Kulturni bazar pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za vzgojo, izobraževanje in šport ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za zdravje, Ministrstvom za okolje in prostor ter Ministrstvom za razvoj in tehnologijo pod častnim pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije za UNESCO. Izvršni producent prireditve je Cankarjev dom v Ljubljani.