Slovenski gledališki založniki na 38. Slovenskem knjižnem sejmu

Lokacija: Steklena dvorana, Gospodarsko razstavišče
Termin: 22. 11. 2022 – 27. 11. 2022
Vstop prost!
 Na 38. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bomo ponovno skupaj nastopili glavni založniki s področja gledališča.

Po dveh letih bomo spet skupaj v živo, tokrat na novi lokaciji – letos vas pričakujemo od torka, 22. 11., do nedelje, 27. 11. 2022, v Stekleni dvorani na Gospodarskem razstavišču, in sicer od 9. do 20. ure, razen zadnji dan, ko zaključimo ob 18. uri.

“Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo SLOVENSKI GLEDALIŠKI ZALOŽNIKI. Najpomembnejši založniki na področju gledališča – SLOGI, Knjižnica MGL, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska, Zavod Emanat, Akademijo za gledališče, film in televizijo UL – se na 38. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim …”

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!