Slovenski gledališki založniki na 37. Slovenskem knjižnem sejmu

Lokacija: www.knjiznisejem.si
Termin: 22. 11. 2021 – 05. 12. 2021
Tudi na letošnjem 37. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bomo ponovno skupaj nastopili glavni založniki s področja gledališča. Sejem se bo letos odvijal samo na spletu ˃˃ www.knjiznisejem.si.

Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo SLOVENSKI GLEDALIŠKI ZALOŽNIKI. Najpomembnejši založniki na področju gledališča – Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat, se na 37. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim … Izkoristite sejemske popuste!

Publikacije Slovenskih gledaliških založnikov

Ob Slovenskem e-knjižnem sejmu Vam nudimo sejemske popuste.

V Slovenskem gledališkem inštitutu Vam na vse naše izdaje nudimo 20% popust. Za informacije in naročila publikacij Slovenskega gledališkega inštituta nam pišite na: slogi@slogi.si, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času po elektronski pošti poslali podatke za plačilo ter Vam knjige in račun dostavili po pošti. Brezplačna poštnina za dostavo po Sloveniji.

 

Več o 37. Slovenskem knjižnem sejmu