Slovenski gledališki založniki na spletnem knjižnem sejmu 23. Slovenskih dnevov knjige v Mariboru

Lokacija: FB
Termin: 20. 04. 2020 – 25. 04. 2020
Letošnji festival Slovenski dnevi knjige v Mariboru bo zaradi izrednih razmer potekal predvidoma konec junija ali v začetku jeseni. Svetovni dan knjige, 23. aprila, pa bodo kljub temu obeležile celotedenske spletne predfestivalske aktivnosti, v dneh od 20. do 25. aprila 2020. Med njimi je tudi spletni knjižni sejem, ki bo potekal na družabnih omrežjih in spletnih straneh sodelujočih založb in festivala, kjer se bodo s preteklo in aktualno knjižno produkcijo predstavile založbe, ki so ob svetovnem dnevu knjige pripravile posebne popuste in akcije za bralce in kupce.

Na spletnem knjižnem sejmu se v koordinaciji Slovenskega gledališkega inštituta predstavljamo tudi Slovenski gledališki založniki z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki: Emanat, Festival Borštnikovo srečanje, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Zavod Maska in Slovenski gledališki inštitut.

Ob svetovnem dnevu knjige 2020 in spletnem knjižnem sejmu Vam nudimo sejemske popuste – v Slovenskem gledališkem inštitutu Vam na vse naše izdaje nudimo 20% popust. Za informacije in naročila publikacij Slovenskega gledališkega inštituta nam pišite na: projekt@slogi.si (ponudba velja do konca meseca aprila).

Spremljajte nas na FB

 

 

Več o 23. Slovenskih dnevih knjige v Mariboru