SLOGI na Sejmu s kavča

Lokacija: splet, sejemskavca.si
Termin: 22. 04. 2021 – 25. 04. 2021

Ob svetovnem dnevu knjige bo med 22. in 25. aprilom vrata za štiri dni odprl Sejem s kavča, skupna spletna knjigarna, v kateri bo več kot 50 slovenskih založnikov po ugodnih sejemskih cenah ponudilo več kot 500 skrbno izbranih knjig. Preprost nakup bo omogočala začasna sejemska spletna trgovina s skupno košarico in enotnim odpošiljanjem.

Na sejmu s knjižno ponudbo sodeluje tudi Slovenski gledališki inštitut, ki je del mreže Slovenski gledališki založniki. Za Vas smo pripravili poseben izbor knjig – vabimo Vas, da pobrskate po  seznamu in ceniku knjig Slovenskega gledališkega inštituta. Knjige lahko kupite s sejemskim popustom!

Sejemsko vzdušje

Sejemski stik: Sejemske telefonske številke sodelujočih založnikov bodo vsak dan med 12.00 in 17.00 na voljo za svetovanja pri nakupu knjig, vprašanja, morebitne predloge in klepet v živo. Klepet bo mogoč tudi v spletni trgovini.

Osebni prevzemi: Sejem bo v Ljubljani vse sejemske dni vabil tudi k osebnemu prevzemu knjig. Urnik za osebne prevzeme na Vodnikovi domačiji Šiška:
ČET–NED (12.00–17.00)

Dostava s kolesi + Wolt: V nedeljo bodo knjige po Ljubljani dostavljali tudi s kolesi. Manjši izbor 30 sejemskih knjig bo v sejemskih dneh na voljo tudi prek Wolta.

 

Organizacija Sejma s kavča: pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature / Partnerja: Javna agencija za knjigo RS in Društvo slovenskih pisateljev

#sejemskavca I #podariknjigo