Gledališki rojstni dan

Kratek opis: Praznovanje rojstnega dne v SLOGI – Gledališkem muzeju
Starost: OŠ 1, OŠ 2, Vrtec
Trajanje: 120 minut
Cena: 60 EUR (do 15 otrok) oziroma 80 EUR (do 20 otrok)

Praznuj svoj veseli rojstni dan z gledališko obarvanim, igrivim in ustvarjalnim rajanjem ter se v prostorih gledališkega muzeja sredi Ljubljane s prijatelji popelji v zanimiv svet gledališča!

Izbirate lahko med različnimi programi SLOGI – Gledališkega muzeja v katerih udeleženci raziskujejo muzej, izdelajo maske, lutke, kostume ali gledališče v malem ter pripravijo kratko predstavo.

Gledališko rajanje traja približno dve uri. Za pogostitev s prigrizki in pijačo poskrbijo svojci slavljenca. Praznovanje je primerno za otroke od 5. do 12. leta starosti. Med praznovanjem mora biti prisoten vsaj en odrasel spremljevalec.

Paket vključuje: raziskovalni ogled muzeja, ustvarjalno delavnico, animacijo z rajanjem in odpiranjem daril prijateljev, elektronsko oblikovano osebno vabilo slavljenca ter uporabo prostorov in pribora za hrano in pijačo (hrana in pijača nista vključeni, zanju poskrbijo svojci slavljenca).

V SLOGI – Gledališkem muzeju lahko praznujete v terminu po dogovoru od ponedeljka do petka med 14. in 18. uro ter v soboto med 10. in 17. uro.

Povpraševanje

Skip to content