Slovenski gledališki založniki na 2. Sejmu na zraku

Lokacija: Ljubljana, park Zvezda
Termin: 19. 06. 2020 – 21. 06. 2020
Čas: 10.00–20.00 (v soboto, 20. 6., 10.00–22.00).
Sejem na zraku se vrača. Ob vstopu v poletje v središču mesta razprostiramo stojnice in mize, obložene z najboljšim, kar lahko ponudimo slovenski založniki. Tokrat bo sejem potekal na tradicionalni in priljubljeni lokaciji v središču prestolnice, v parku Zvezda.

 

Za Sejem na zraku smo za vas pripravili poseben izbor knjig, med njimi tudi knjižne novosti, s sejemskimi popusti.

Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Emanat, Festival Borštnikovo srečanje, Knjižnica MGL in Zavod Maska se na Sejmu na zraku predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki.

Več o Sejmu na zraku

Knjižna ponudba SLOGI

 

Lepo vabljeni!

 

 

Sejem na zraku v sodelovanju s številnimi založniki organizirata pisarna Ljubljana – Unescovo mesto literature in ekipa NOČ Knjige – Slovenija (Sanje) s podporo Mestne občine Ljubljana in Javna agencija za knjigo RS. Partnerji: Društvo slovenskih pisateljev, Sigic, Javno podjetje Ljubljanske tržnice in parkirišča.