Slovenski gledališki založniki na 36. Slovenskem knjižnem sejmu

Lokacija: www.knjiznisejem.si
Termin: 23. 11. 2020 – 05. 12. 2020

e-Slovenski knjižni sejem je podaljšan do sobote, 5. decembra, do 24. ure. Izkoristite sejemske popuste Slovenskih gledaliških založnikov!

Tudi na letošnjem 36. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bomo ponovno skupaj nastopili glavni založniki s področja gledališča. Zaradi koronavirusa se tudi knjižni sejem po svoji v 48-letni sejemski zgodovini seli na splet in bo dogajanje prenesel v naše domove. Narazen … a vendar skupaj je osnovno vodilo letošnjega tako drugačnega, posebnega sejma.

Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo SLOVENSKI GLEDALIŠKI ZALOŽNIKI. Najpomembnejši založniki na področju gledališča – Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat, se na 36. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim … Izkoristite sejemske popuste!

Publikacije Slovenskih gledaliških založnikov

 

Ob e-Slovenskem knjižnem sejmu Vam nudimo sejemske popuste.

V Slovenskem gledališkem inštitutu Vam na vse naše izdaje nudimo 20% popust. Za informacije in naročila publikacij Slovenskega gledališkega inštituta nam pišite na: slogi@slogi.si, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času po elektronski pošti poslali podatke za plačilo ter Vam knjige in račun dostavili po pošti. Brezplačna poštnina za dostavo po Sloveniji.

 

 

 

Več 36. Slovenskem knjižnem sejmu