Slovenski gledališki založniki na Sejmu na zraku v okviru 25. Slovenskih dnevov knjige

Lokacija: vrt Društva slovenskih pisateljev, Tomšičeva ulica 12, Ljubljana
Termin: 29. 05. 2020 – 31. 05. 2020

V času Slovenskih dnevov knjige se Sejem s kavča seli na prosto v Ljubljano, Koper, Celje in Novo mesto. Na vrtu Društva slovenskih pisateljev v Ljubljani se predstavljamo tudi Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Emanat, Festival Borštnikovo srečanje, Knjižnica MGL in Zavod Maska, sodelujemo še v Novem mestu (pred knjigarno Goga) in Celju (pred knjigarno Antika).

Slovenski gledališki založniki v koordinaciji Slovenskega gledališkega inštituta se na Sejmu na zraku predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki.

Za Sejem na zraku smo za vas pripravili poseben izbor knjig, med njimi tudi knjižne novosti, s sejemskimi popusti.

 

Brošura Slovenskih gledaliških založnikov na Sejmu na zraku

 

 

Sejem na zraku poteka v času 25. Slovenskih dnevov knjige, ki se letos s svojim programom predstavlja na spletu. Knjižni sejem med 29. – 31. majem v Ljubljani poteka v organizaciji Pisarne Ljubljane, Unescovega mesta literature ter v sodelovanju z Društvom slovenskih pisateljev in sodelujočimi založbami. Več o Sejmu na zraku

 

Lepo vabljeni!